Nomad

NOMAD Grill & Rök

Nomad

NOMAD Grill & Rök

Portabel grill och rök av fantastiskt hög kvalitet. Byggd som en väska för att enkelt kunna tas med precis dit du vill grilla. Grillen är byggd i lager med en patenterad teknik för värmefördelning som gör att det yttre lagret håller sig svalt nog att du kan grilla på text ett träbord. Den formgjutna insidan stänger inne värmen och håller en jämn effektiv temperatur. Oavsett om du grillar direkt eller indirekt har du samma kontroll som i en riktigt bra kamadogrill.

Öppnar du upp grillen kan du grilla på både lock och botten (med ett extra galler). Perfekt när du har trädgården full av människor eller ska grilla hamburgare till hela fotbollslaget. Även en stor fördel om du ska grilla till ett 7-8 personers sällskap och vill ha plats att få både kött och tillbehör samtidigt.

Ett galler ingår.

Vi säljer NOMADs modell med 2 luftventiler. 

6 900 SEK
7 900 SEK
6 900 SEK


FRI FRAKT ÖVER 1000 KR | SNABBA LEVERANSER | BETALA MED SWISH & KLARNA

NOMAD kombinerar innovation och praktisk nytta, vilket gör den till den perfekta bärbara grillen för bilresan, camping, jakt, fiske, strandresor, grillning på bakgården eller på uteplatsen. Från patenterad konstruktion för värmehantering till king-size grillyta, NOMAD är de portabla grillarnas heliga gral.

Högt Grate-To-Weight™-förhållande
Stor bärbar grillyta — perfekt för grillning varsomehelst (15x hamburgare per sida).

Cast-To-Last™-konstruktion
Gjutna aluminiumlådor som håller värmen inne i grillen där den ska vara. Mycket stadig och stabil konstruktion.

Konvektiv luftflödeskonfiguration
Insugs- och avgasspjäll utformade för att fördela värmen jämnt för att laga mat snabbare med mindre energi.

Avancerad termisk arkitektur
Flerskiktskonstruktion + patenterad värmeavledande teknik hjälper till att hålla utetemperaturerna anmärkningsvärt låga – vilket gör att du kan ställa din grill på okonventionella ytor som ett picknickbord i trä. 

MagVent™ luftkontroller
Ventileringsreglage med högtemperaturmagneter för optimal spjällkontroll samt smutsreducering utan spill då askan sluts inne.

Gjutna välvda galler
De lätta rostfria gallerna är välvda för överlägsen styrka och styvhet. Fäster med magnet i både lock och botten. Proffstips: vänd ett galler och BOOM — du har en grönsakskorg!

Schysst handtag
Ergonomiskt grepp för behagligare transport av grillen. 

Anodiserad finish
Kemisk omvandlingsprocess behandlar och skyddar aluminiumytor för ultimat hållbarhet och beständighet mot rost.

Tel-Tru T-Stat
Integrerad Tel-Tru bimetalltermometer i celsius för kompromisslös noggrannhet och utförande i världsklass.