Bonemill - ett urval av det bästa i världen (som vi ser det)

Livet är fullt av prylar och blir så mycket roligare när de är genomtänkta, snygga och roliga att använda! Plus att livet handlar om upplevelser! Oavsett om de är stora eller små vill vi göra de så bra som möjligt. Många gånger blir en upplevelse bättre med rätt grejer. 

Vi har precis som de flesta många olika intressen som kräver någon form av inköp för att kunna genomföras. Vill du baka pizza som en napoletanisk pizzamästare, blanda cocktails som den skäggigaste drinkhipstern på Manhattan, skära riktigt tunna fina skivor av ditt nybakade bröd eller bara ha snygg ordning och reda på dina verktyg så behövs rätt saker.

Grunden till Bonemill kommer från våra 10 år tillsammans där vi arbetat, rest och umgåtts väldigt mycket och samlat på oss många riktigt bra prylar som gör livet lite schysstare. De gör vi tillgängliga nu här på Bonemill.Vi har bara börjat. Det finns så mycket mer att erbjuda och nosa upp runt om i världen. Vi väljer ut efter att vi själva till att börja med själva gillar produkten och ser poängen i att äga den. Att den har en tanke bakom sig och en story där tillverkaren vill bidra med något genom sin produkt. En mer hållbar lösning, en smartare variant av något supervanligt eller design som man vill slicka på. 

Kul att du är här, läser detta och är intresserad. Det uppskattar vi otroligt mycket. Tack!

Christian & Martin