Mathin Lundgren

Barmästarens Manual

Framsidan på Barmästarens Manual av Mathin Lundgren
Uppslag från Barmästarens Manual av Mathin Lundgren
Uppslag från Barmästarens Manual av Mathin Lundgren
Mathin Lundgren

Barmästarens Manual

Barmästarens manual är precis vad det låter som - ett grundligt facit för dig som inte bara vill göra goda drinkar utan även nörda ner dig i allt som ligger bakom och förstå varför drinkarna blir goda. Och lyxigt nog också få tips på hur du kan gå tillväga för att uppfinna dina egna goda drinkar.

Boken innehåller förutom en mängd recept även drinkarnas historia, guide för hemmabaren, genomgång av drinkfamiljerna och alla tips du behöver för att bli världsbäst på hemmafest. Och som om det inte räcker med alla drinkar bjuder Mathin även på ett gäng väl utvalda snacks- och matrecept.

Om du är redo att bli barmästare är detta boken du ska ha.

0 SEK
295 SEK
295 SEK


FRI FRAKT ÖVER 1000 KR | SNABBA LEVERANSER | BETALA MED SWISH & KLARNA

Andra har tyckt:

”Mixologi & Drinkmagi - Prisbelönte barmästaren (och Kingmedarbetaren) Mathin Lundgren ger en grundkurs i drinkkonst” - KING MAGAZINE

”Ska man lyssna till tips från någon i dagens drinksverige så är det från honom (Mathin Lundgren)” - Upsala Nya Tidning

Mannen bakom boken, Mathin Lundgren, har varit barchef på flera välkända ställen i Stockholm - Teatergrillen, Niklas, Kåken och Pontus. Han har medverkar en hel del i TV4s Nyhetsmorgon, skrivit om drinkar i diverse magasin och både vunnit och dömt bartendertävlingar. Det är med andra ord en pålitlig källa till drinkkunskap.

Vi citerar Mathin från bokens introduktion:

”Drinkarna i min bok har alltså inte något med halvfabrikat, drinkmixer eller självlysande isbitar att göra. För mig handlar drinkar om hantverk på samma sätt som matlagning där allt görs från grunden.”