Nomad Grills enastående portabla Grill/Rök

Nomad Grills enastående portabla Grill/Rök

Nomad Grills enastående portabla Grill/Rök

Tanken bakom Nomads grill/rök är enkel - oavsett var du vill grilla eller röka ska du kunna ta med dig en grill som är lika bra eller troligen bättre än den du har hemma. Den ska tåla att flyttas, användas mycket och överallt. Upplevelsen av att grilla ska vara lika stark och problemfri som den fantastiska plats du tagit med den till. Sen om det är innergården, bredvid poolen, i skogen, på stranden eller på en camping spelar ingen roll.

Nomad Grills bärbara grill och rök gör det möjligt att grilla var som helst


Grillning av högsta kvalitet var som helst
Nomad är ”Made to Move” och byggd som en resväska. När du öppnar upp den är det en lika avskalad som extremt genomtänkt konstruktion. Den yttre och inre delen är byggda för att minimera värmeläckage. Du kan i princip grilla på vilket underlag som helst (med sunt förnuft). Den formgjutna innerdelen ger samma möjligheter som med en Kamadogrill, dvs full koll på temperaturen och möjlighet att tillaga under lång tid på låg värme. Små smidiga ventiler nere och uppe på sidorna skapar luftflöde och ger dig kontroll för att antingen ”go low and slow” i flera timmar eller för snabb grillning under lock.

Nomad Grills bärbara grill från olika vinklar

Bärbar grill med mycket plats att grilla på
Det är verkligen superkvalitet i allt. Materialval, handtag och kanske framför allt gallret. Stort och stadigt i rostfritt stål smackar det ner i kollådan med magnetfäste. Glöm för lätta galler som hoppar rundor. Detta sitter bokstavligen som en smäck. Nu ingår det bara ett galler och det räcker väldigt långt utifrån storlek. 15 hamburgare får plats på ett galler (enligt Nomads storlek på hamburgare som vi måste säga är storleken mindre burgare). Sätter du på ett galler till kan du grilla 30 burgare på en gång och bjud in alla grannar i fall du tycker de är trevliga. Känner du ofta att grillytan inte räcker till och du får grilla i omgångar så kommer ett extra galler till din Nomad lösa det och ge dig en grillyta som närmar sig grillytan på ett halvt oljefat.

Nomad Grills grill är som byggd som en väska och lätt att bära med


Kanske den enda grill du behöver
För att summera så är den här grillen från Nomad Grills en produkt där man som tillverkare valt att inte hålla tillbaka på något. De har vågat bygga en produkt som får lov att kosta en slant för att verkligen leverera på alla punkter vad gäller grillning och göra det i kombination med att göra grillen väldigt flyttbar. Efter att vi upptäckte den och började läsa på kunde vi inte känna annat än vilken succé detta är. I USA är kulturen med portabel grillning större och kraven därefter. När de som använder den strösslar med 5-stjärniga betyg och lägger upp bilder på superläcker grillning från magiska grillplaster var det ingen tvekan om att ta in den i Bonemills sortiment.

Nomad Grills grillar i trädgård med pool

Storlek & Vikt
Bredd 52 cm
Höjd: 35 cm (exkl. handtag)
Djup: 23 cm
Galler: 46x28 cm

 

NOMAD Grill & Rök
7900:-
LÄS MER & KÖP HÄR


Take it easy - det finns mer att läsa

Elevated Craft Cocktail Shaker Q&A

Vad är egentligen en Hybrid Shaker som Elevated...

Läs inlägget

Nomad Grills enastående portabla Grill/Rök

Nomad är ”Made to Move” och byggd som en resväs...

Läs inlägget

Vi testar göra körsbärsbourbon

Körsbärsträdet i trädgården svämmade över med b...

Läs inlägget